GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… PESTI

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Pesti


O astfel de relatie se nastre intre:

BERBEC+CAPRICORN
BERBEC+VARSATOR
BERBEC+PESTI
TAUR+SAGETATOR
TAUR+CAPRICORN
TAUR+VARSATOR
GEMENI+SAGETATOR
GEMENI+CAPRICORN
SAGETATOR+TAUR
SAGETATOR+GEMENI
CAPRICORN+BERBEC
CAPRICORN+TAUR
CAPRICORN+GEMENI
VARSATOR+PESTI
VARSATOR+BERBEC
VARSATOR+TAUR
PESTI+VARSATOR
PESTI+PESTI
PESTI+BERBEC

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Pestilor. Cei doi trebuie sa invete lectia tolerantei si a sacrificiului, sa invete sa se exprime deschis de fiecare data, orice tendinta de a tine totul in ei ducand la deziluzii si suspiciuni. Poate fi o relatie deceptionanta daca nu vor sti sa colaboreze si sa comunice eficient, nascand multa suferinta si vise neimplinite. Singuratatea va fi prezenta de multe ori in acest cuplu, se vor simti ca si cum unul nu il intelege pe celalalt asa cum ar dori, desi au multa nevoie unul de altul. Nici unuia nu ii place singuratatea deci ar ramane alaturi chiar si cand lucrurile nu vor mai merge bine, dar e o relatie dificila.

O relatie sensibila, mult idealizata, in care fiecare vede in celalalt ceea ce nu va fi el niciodata, deci va lipsi contactul cu realitatea, fiecare imaginandu-si altceva despre celalalt. Multe vise vor fi tradate in acest cuplu, multe asteptari spulberate, de aceea ar trebui sa deschida bine ochii inainte de a-l invalui pe celalalt intr-o aura ideala. Nu vor sti sa-si exprime sentimentele, ceea ce va isca manifestari melancolice, in care amandoi isi vor gasi refugiul in alta lume utopica – sau chiar in bratele altcuiva.Compromisul va caracteriza de multe ori aceasta relatie, deci cei doi trebuie sa invete sa asculte si nevoile celuilalt inainte de a le vedea numai pe ale sale. Aplecarea spre nevoile si visele celuilalt ar putea da mari sanse de reusita acestei relatii, deci sa tina cont numai de ceea ce vrea partenerul. Tristetea ii va coplesi adeseori, pot exista si lacrimi, dar este o relatie cu o mare incarcatura spirituala, din care amandoi au ceva important de invatat de la viata. Daca se grabesc la casatorie inainte de a se cunoaste foarte bine, deziluzia a fi fatala. Este o relatie cu o mare incarcatura karmica, predestinata, prin care cei doi trebuie sa-si achite datorii karmice majore.

Nu va fi o relatie perpetuu fericita, vor lipsi multe aspecte pentru a o face completa si reusita. Amandoi vor avea de suferit adeseori in aceasta relatie, dar trebuie sa fie constienti ca trebuie sa isi achite datoriile karmice unul fata de altul inainte de a atinge implinirea de cuplu. Drumul lor comun nu e usor, ci va fi o perpetua purificare in doi, o purificare prin suferinta, trebuind sa se dedice unul altuia. Numai prin acest sacrificiu de sine relatia poate evolua spre un nivel superior.Poate fi o relatie cu o incarcatura spirituala aparte, de aceea nu trebuie sa isi dedice viata in doi lucrurilor banale ale existentei, ci sa porneasca amandoi pe o cale spirituala superioara. Adeseori poate fi o relatie grea, declansatoare de deceptii si lacrimi, se vor simti singuri si marginalizati, dar trebuie sa depuna eforturi majore pentru a o face sa evolueze pozitiv.

Exista riscul ca, in cazul in care nu-si vor intelege datoriile, sa nu se impace si unul din ei sa plece, deci riscul unei tradari exista, dar una din obligatiile acestui cuplu este de a-si sta alaturi la rau, nu neaparat la bine, pentru ca drumul lor impreuna va fi pavat de greutati si ghinioane. Daca unul din ei nu va suporta sa stea alaturi de celalalt la necaz, datoria karmica va ramane neachitata si vor face ca urmatoarea lor interactiune, intr-o viata viitoare, sa fie si mai dificila.