GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… LEU

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Leu


O astfel de relatie se nastre intre:

 TAUR+BALANTA
TAUR+FECIOARA
GEMENI+FECIOARA
GEMENI+BALANTA
GEMENI+SCORPION
RAC+LEU
RAC+FECIOARA
RAC+BALANTA
LEU+RAC
LEU+LEU
LEU+FECIOARA
FECIOARA+GEMENI
FECIOARA+GEMENI
FECIOARA+RAC
FECIOARA+LEU
BALANTA+TAUR
BALANTA+GEMENI
BALANTA+RAC
SCORPION+TAUR
SCORPION+GEMENI

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Leului. Cand sunt impreuna, cei doi ies in evidenta, atrag ochii asupra lor, pentru ca radiaza o anume energie sau chiar o anume stralucire care ii face sa atraga admiratia si chiar invidia societatii. E posibil ca parerea lumii sa ii influenteze mult si chiar daca relatia ar putea merge prost la un moment dat, ei vor ramane alaturi doar de ochii lumii, abordand o atitudine falsa, doar pentru a starni invidii. Este o relatie romantica, dragostea este foarte importanta, de aici s-ar putea naste o poveste de dragoste cu totul deosebita. Totusi cei doi ar putea juca mult teatru unul fata de altul, pe de o parte pentru a-si face reciproc placere, si apoi pentru a arata lumii o fateta mereu multumita.

Poate fi o relatie fidela, cinstita, loiala, dupa ce vor fi suficient de implicati, cei doi vor fi alaturi la bine si la rau, dar numai daca vor sti sa faca un schimb reciproc de energii si atentie acordata. Daca atentia asupra celuilalt scade, relatia ar putea incepe sa scartaie. Au nevoie sa devina, fiecare in parte, centrul universului celuilalt, motorul care il pune pe celalalt in functiune, deci cei doi trebuie sa uite de propriul egoism pentru a-l ridica in slavi pe celalalt. E mare nevoie de laude si aprecieri in acest cuplu, sa se complimenteze reciproc tot timpul, fiecare sa laude reciproc talentele si valoarea celuilalt, pentru ca tot acest ritual al complimentarilor vor da un viitor sigur relatiei.Cei doi trebuie sa se copleseasca unul pe altul cu daruri si laude. Cei doi au reciproc nevoie de stimulente si incurajari, si nu de critici si rautati. In general cei doi nu sunt pe deplin siguri unul de altul, de aceea au nevoie de dovezi de loialitate si daruire. Va fi o relatie in care se va da o perpetua lupta pentru putere, unul din cei doi va dori sa domine relatia. Probabil puterea va fi preluata succesiv ba de unul, ba de celalalt dintre parteneri, dar totusi barbatul va dori sa conduca, impunandu-se si dorind respectul neconditionat al partenerei.

Cei doi pot fi mandri unul de altul, se poate simti admiratia si respectul care exista intre cei doi si vor sti intotdeauna sa faca din relatia lor un spectacol sau un exemplu. Vor dori copii si se vor dedica vietii de familie, toata energia lor fiind indreptata spre binele copiilor lor. Totusi ii vor atrage deopotriva preocuparile de timp liber, fiind foarte posibil sa-si faca un hobby comun care ii va lega si mai mult. E bine sa se evite criticile si observatiile, inlocuindu-le cu vorbe de incurajare si sprijin, si sa incerce sa-si respecte unul altuia timpul liber, placerile, dorintele si libertatea.
Poate fi o relatie frumoasa, calda, activa, dinamica, energica, ce va face o impresie foarte buna in societate. Lupta pentru putere ar putea degenera uneori in conflicte aprinse, din care barbatul va dori sa aiba mereu ultimul cuvant. Tinand cont de aceasta tendinta, partenera ar trebui sa invete sa se sacrifice, lasandu-l pe el sa conduca. Oricum singur nu va reusi sa duca totul pe umerii sai, avand mereu nevoie de energia pe care partenera i-o va stimula.Este o relatie extrem de creativa si generoasa, dragostea este foarte importanta in acest cuplu, la inceput, iar mai tarziu vor pune mare accent pe viata de familie, dedicandu-si energia cresterii copiilor lor. Poate exista o idila frumoasa intre ei, cu multa afectiune si dragoste, cu bucurie de viata si o puternica senzatie de noroc ca s-au gasit unul pe celalalt. Poate fi o relatie pozitiva, o dragoste intensa si calda, o energie reciproc depusa pentru a face relatia sa straluceasca.

Poate fi o relatie care se face usor remarcata, avand ceva deosebit care atrage atentia celorlalti. Cei doi sunt mandri unul de celalalt, se admira, se apreciaza reciproc, chiar daca barbatul acestui cuplu va dori sa conduca, pentru ca de el va depinde foarte mult directia de evolutie a cuplului. De energia, implicarea, afectivitatea lui depinde viitorul relatiei. Cei doi trebuie sa se bucure de fiecare clipa traita impreuna, sa nu uite sa se distreze impreuna, sa caute acele aspecte frumoase ale vietii care ii unesc si mai ales sa isi petreaca timpul liber impreuna.
Preocuparile comune vor lega foarte mult relatia, cum ar fi practicarea sportului in comun, preocuparile artistice, distractiile similare. Chiar daca unul din ei poate avea tendinte spre egocentrism, asteptand de la celalalt toata atentia, poate fi o relatie fericita si norocoasa. Daca barbatul acestui cuplu se simte bine in compania parteneri sale – daca se simte iubit, atentionat, lingusit, ocrotit, ridicat in slavi – relatia poate dura mult si poate evolutia intr-o directie pozitiva.