GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… FECIOARA

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Fecioara


O astfel de relatie se nastre intre:

TAUR+SCORPION
GEMENI+SCORPION
GEMENI+SAGETATOR
RAC+BALANTA
RAC+SCORPION
RAC+SAGETATOR
LEU+FECIOARA
LEU+BALANTA
LEU+SCORPION
FECIOARA+LEU
FECIOARA+FECIOARA
BALANTA+RAC
BALANTA+LEU
BALANTA+FECIOARA
SCORPION+GEMENI
SCORPION+RAC
SCORPION+LEU
SAGETATOR+GEMENI
SAGETATOR+RAC

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Fecioarei.  Cand sunt impreuna, cei doi dezvolta un puternic simt de raspundere, constienti ca au unul fata de altul niste datorii concrete de indeplinit. E posibil ca din aceasta cauza dragostea dintre cei doi sa nu fie asezata pe primul plan, ci doar sprijinul pe care si-l ofera unul altuia la nevoie. Este o relatie relativ rece, distanta, rationala, fara intimitate, in care se depun niste eforturi serioase, relatia fiind adeseori foarte asemanatoare unei singuratati in doi sau a unei datorii de serviciu pe care si-o asuma cei doi unul fata de altul. Desi se pot baza reciproc pe sprijinul celuilalt, nu la fel de siguri sunt unul de altul in plan emotional.

Nici unul din ei nu stie sa isi exprime emotiile unul fata de altul, de aceea unii i-ar putea privi ca fiind impreuna numai din datorie, nu pentru ca s-ar iubi cu adevarat. Poate chiar nici nu se iubesc cu adevarat! Sunt prea analitici amandoi, urmaresc prea atent fiecare detaliu ce apare in relatia lor, de aceea declanseaza conflicte de la fleacuri si pierd din vedere ansamblul. Amandoi se cramponeaza de ceea ce se vede la suprafata, pot fi chitibusari, excesiv de critici. E posibil ca aceasta relatie sa ascunda o comoara mult mai mare decat isi dau ei seama, dar le e teama sa o descopere, pentru ca le lipseste curajul de a spune ce simt.Este o relatie oarecum plictisitoare, lipseste stralucirea intre cei doi, cu timpul rutina si obisnuinta vor pune stapanire pe acest cuplu si vor sta impreuna doar pentru ca au amandoi niste roluri clare de jucat in caminul lor. Nu au curajul sa faca schimbari in aceasta relatie, se multumesc cu putin, nu au curajul sa-si depaseasca limitele unul vis-a-vis de celalalt, deci relatia poate deveni banala cu timpul, rezumandu-se doar la serviciile pe care si le aduc unul altuia. Dragostea poate pali sau poate ca nici nu va fi vreodata primordiala. Va fi o relatie disciplinata, supusa unor rigori foarte clare, ca atare cei doi s-ar putea simti inchisi in aceasta relatie, simtind ca le lipseste libertatea de a face ce vor si de a spune ce simt. Va parea ca o legatura de serviciu, in care amandoi isi indeplinesc atributiile, dar din care lipseste apropierea si caldura. Cei doi se analizeaza prea mult, de aceea nu reusesc sa descopere ca ceea ce e bun in fiecare nu se ascunde in detalii, ci in ceea ce reprezinta fiecare per ansamblu. Poate fi o relatie rationala, totul va fi bine pus la punct, supus unei ordini interioare bine definite, deci va lipsi spontaneitatea, bucuria de a trai, caldura, intimitatea.

Cei doi se vor critica prea mult unul pe altul, vor avea pretentii mari unul de la altul, vor analiza – poate chiar pandi – orice greseala pe care o fac, de aceea tensiunea va caracteriza adeseori aceasta relatie, dar va fi o tensiune interioara, care va face mai mult rau decat cea care rabufneste violent si trece dupa un conflict. Este o tensiune care se va acumula in timp in interior si va declansa angoase, temeri, manii, suspiciuni, ce pot otravi atmosfera de cuplu. Poate fi o relatie de durata, totusi, dar dificila, care cere mari eforturi pentru a fi dezvoltata.Poate fi o relatie buna daca cei doi se limiteaza la treburile casnice, cotidiene, sau de serviciu, la chestiunile masa-casa ce fac banalul cotidianului in cuplu. Impreuna pot avea o gospodarie model, pot fi foarte atrasi de datoriile casnice, intotdeauna va fi curatenie si ordine in casa lor (poate exagerat de multa totusi…), va fi liniste (poate exagerat de multa totusi….), va fi totul pus la punct, ca intr-o farmacie. Va fi o relatie cu multe deceptii, dar caracterizata de multa grija aratata unul altuia. In acest cuplu vulgaritatea, zgomotul, furia, brutalitatea pot fi motive de conflict major, deci cei doi ar trebui sa evite manifestarile ce produc haos. Este o relatie care cere multa rabdare pana se va ajunge la o exprimare eficienta a energiilor, deci cei doi trebuie sa fie constienti ca se angajeaza la un adevarat maraton ce poate tine toata viata, dar din care va lipsi mereu ceva pentru a se simti impliniti. Vor dori perfectiunea, dar nu o vor atinge.

Capriciile pot fi frecvente, la fel si insatisfactiile, dar pot realiza ceva impreuna: un camin bine organizat, solid, bazat pe reguli foarte bine stabilite, orice tendinta spre incalcarea acestor reguli ducand la neintelegeri. Va exista multa cicaleala in acest cuplu, se vor urmari unul pe altul in cele mai mici detalii, deci trebuie sa evite tendintele excesive spre critica si sa invete sa fie mai spontani unul fata de altul, lasand la o parte rigiditatea. Este o relatie cu o incarcatura intelectuala imensa, deci daca cei doi se vor privi ca doi colegi care lucreaza pentru un scop comun.