GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… BALANTA

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Balanta


O astfel de relatie se nastre intre:

RAC+SAGETATOR
RAC+CAPRICORN
LEU+SCORPION
LEU+SAGETATOR
LEU+CAPRICORN
FECIOARA+BALANTA
FECIOARA+SCORPION
FECIOARA+SAGETATOR
BALANTA+FECIOARA
BALANTA+BALANTA
BALANTA+SCORPION
SCORPION+LEU
SCORPION+FECIOARA
SCORPION+BALANTA
SAGETATOR+RAC
SAGETATOR+LEU
SAGETATOR+FECIOARA
CAPRICORN+RAC
CAPRICORN+LEU

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Balantei. In aceasta relatie se pune un accent cu totul special pe latura sentimentala, dar mai ales pe compatibilitate si complementaritate. Este o relatie caracterizata de simpatie, intelegere, pace si echilibru, dar pentru care amandoi vor depune eforturi de a le mentine. Aceste calitati nu le sunt date pe tava, ci trebuie sa invete sa isi ajusteze unul dupa altul personalitatile pentru a ajunge la o atmosfera pasnica si armonioasa.

Cei doi fac tot posibilul sa isi placa unul altuia, deci va trebui sa acorde amandoi o mare atentie aspectului fizic, sa nu se neglijeze unul pe altul, incercand sa prezinte mereu o fata placuta, un zambet deschis pe figura, o vestimentatie ireprosabila, o voce melodioasa si sincera, aspectul exterior si comportamentul fiind foarte importante pentru a pastra o atmosfera pozitiva in cuplu. Orice tendinta de a se neglija fizic va naste conflicte si dezechilibre.

Cei doi trebuie sa de stimuleze permanent din punct de vedere intelectual, sa discute mult, sa impartaseasca placerile personale, gusturile artistice, preocuparile de timp liber, incercand sa faca viata in doi un motiv de bucurie si distractie. Sa fie casa deschisa pentru prieteni, sa isi largeasca cercul de cunostinte, sa aiba o viata sociala bogata, sa iasa in lume, la petreceri, la restaurant, la spectacole, la dans. A se inchide in casa lor nu ar face decat sa-si asigure o viata plictisitoare, cand de fapt amandoi au nevoie sa intre in contact cu lumea.Cei doi nu suporta conflictul, nu fac fata tensiunii, de aceea se simt bine numai intr-un mediu pasnic, linistit, in care canta o muzica relaxanta, intr-un mediu vesel si placut, unde vin mereu musafiri si apare mereu motiv de petrecere. E posibil sa nu se puna mare accent pe actul iubirii, deci nu va exista o iubire nebuna intre cei doi, ci ceea ce ii va lega cel mai mult va fi ideea de parteneriat, capacitatea de a-si pune in joc in acelasi timp energiile pentru a crea un intreg, fiind mereu pe plac celuilalt si amandoi – lumii.

Parerea lumii este foarte importanta! Vor sa se aiba unul pe altul alaturi orice ar fi, pentru ca urasc singuratatea. Vor sa fie in primul rand buni prieteni, deci vor invata sa puna accent pe sprijin, pe dialog, pe actul comunicarii – si mai ales al ascultarii. Pot avea o relatie pasnica, bazata pe toleranta si echilibru, purtandu-se amabil unul cu altul, invatand sa nu mai ridice tonul sau sa declanseze conflicte inutile. Trebuie sa colaboreze perfect in orice domeniu, deci dialogul permanent, in care sa se consulte unul pe altul, incercand sa atinga consensul, va sta la baza bunei lor intelegeri. Nici unul nu trebuie sa faca totul cum vrea el, ci sa asculte si parerea celuilalt.Daca cei doi se vor trata unul pe altul corect, fidel, cinstit, la fel va fi tratat si de catre celalalt, reciprocitatea fiind caracteristica de baza a cuplului lor. Exista posibilitatea de a se casatori repede, pripit, doar dintr-o atractie de moment, avand senzatia ca se completeaza perfect unul pe altul. Compatibilitatea poate fi mare in acest cuplu, dand sanse de intelegere pe termen lung, dar numai daca amandoi vor face efortul de a pastra atmosfera in cuplu pasnica si optimista. Trebuie sa invete sa isi vorbeasca frumos unul altuia, sa se aprecieze unul pe altul, sa aduc mereu complimente celuilalt, sa invete ca tonul face muzica, deci orice discutie pasnica, placuta, un zambet deschis pe chip si cat mai multa atentie acordata celuilalt pot fi secretele ce pot face aceasta relatie ideala, invidiata de lume.

Poate fi o relatie frumoasa daca vor sti sa pastreze permanent dialogul viu si cinstit. Lenea, comoditatea si neglijenta pot aduce mari prejudicii acestui cuplu, deci amandoi trebuie sa-si imparta sarcinile in mod corect, ca nu cumva unul sa munceasca mai mult decat celalalt, altfel se va simti dezavantajat si poate genera conflicte. Nu trebuie sa-si aduca unul altuia reprosuri, acuze, si mai ales sa nu fie nedreptatiti – sa fie acuzati pe nedrept de acte pe care nu le-au facut – pentru ca o astfel de atitudine poate fi fatala.