GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Regasiri karmice: cum iti dai seama daca va stiti din alta viata?


Acest articol porneste de la premiza ca ai mai trait si alte vieti inaintea celei actuale. Daca nu crezi in acest concept, nu iti recomandam acest articol. [www.acvaria.com]

Orice individ are, in trecutul lui karmic, mai multe existente pe acest pamant, conform teoriei reincarnarii. Ne este dat sa traim experiente umane dintre cele mai diverse care sa ne ajute sa ne implinim menirea care ne-a fost data.

In unele vieti suntem femei, in alte vieti suntem barbati, in unele suntem bogati, in altele saraci, in unele murim foarte tineri, in altele traim pana la varste onorabile…

In unele vieti, gresim intr-un anumit plan, in altele, reparam acel plan, dar gresim in altul, deci avem in spate sute de povesti de viata pe care le ducem, inconstient, dupa noi mai departe.

Scopul reincarnarilor este de a ajunge sa avem o viata perfecta, fara greseala – si cum acest lucru nu este posibil, ne incarnam iar si iar, primind alte si alte lectii de viata.

Totusi, dintr-o existenta in alta avem sansa – sau nesansa? – de a ne reintalni persoane cu care am interactionat si in alte vieti. Unele reintalniri karmice sunt negative – sunt razbunari sau plati karmice ale unor erori comise in trecut – sau pozitive – regasiri intre suflete care au avut relatii armonioase, pozitive, frumoase sau echilibrari karmice ale unor greseli care cer acum sa fie aduse la zi. De regula, ne reintalnim ori cu cei care ne-au fost dragi intr-o viata anterioara, dar de data aceasta rolurile se pot inversa – de exemplu, ne putem regasi mama din alta viata, dar in aceasta existenta mama de altadata ne poate fi sora sau prietena, ne putem regasi dusmanul dar acum ne este fiu, ca sa intelegm lectia iubirii – aceste inversari de roluri fiind o lectie de viata prin care trebuie sa intelegem cum e sa fii „in pielea altuia”.

Exista reintalniri karmice negative, cu oameni fata de care am gresit enorm in alte vieti si fata de care acum, la regasirea karmica, avem obligatia de a repara greseala din trecut. De exemplu, in alte vieti am fost un soldat care a ucis multe vieti pe campul de lupta. Acum ne este dat sa devenim, de exemplu, medici, ca sa vindecam sute de oameni – poate chiar pe unele din acele suflete pe care le-am sacrificat in alta viata, ca o compensatie a vietilor curmate in alta existenta, ca ostean. Totul se contrabalanseaza cumva: am gresit candva intr-un domeniu, iar acum exact in acel plan trebuie sa achitam datoria cea mai grea, platind… cu aceeasi moneda.

De cate ori nu spunem despre cineva: parca Dumnezeu mi te-a scos in cale! La un nivel mai larg, asa s-ar traduce regasirile/relatiile karmice. Exact acele persoane fata de care punem cel mai des intrebarea – retorica de cele mai multe ori – de ce a aparut in viata mea? de ce ma chinuie asa? de ce simt ceva aparte pentru acea persoana?- sunt cateva indicii care ne pot atrage atentia ca suntem in fata unei relatii karmice.

Asadar regasirile karmice sunt acele relatii cu persoane cu care am avut ceva de impartit – bine sau rau – si in alte existente, cu care ne este dat sa ne intalnim iar si iar, pentru a aduce la zi erorile comise candva, pentru a invata lectiile pe care le-am acumulat din relatia de atunci. Unele regasiri karmice pot fi trecatoare – chiar si de o ora intr-un moment esential pentru existenta actuala – pe cand altele pot dura o viata.
In astrologie, exista indicii care descriu reintalniri karmice. Din suprapunerea a doua harti natale, putem descoperi daca Pluto, Saturn, Nodurile Lunare, Lilith, casa VIII sau casa XII au o legatura mai speciala cu planetele altei persoane.Saturn sau Pluto pe Ascendentul celeilalte persoane poate indica o persoana cu un rol major intr-o viata anterioara, care are si acum un rol de jucat in destinul nostru, dar nu neaparat simplu si fericit.

  • O suprapunere a unei planete karmice peste Soare – pe hartile a doua persoane – poate indica o regasire karmica cu un spirit care a fost in alta viata un barbat, fata de care acum avem datorii karmice. Peste Luna poate indica o veche relatie de familie. Peste Mercur – o veche relatie de vecinatate sau un frate. Peste Venus – poaye fi vorba de  o veche iubire.  Peste Marte – un vechi rival. Peste Junon – un vechi partener de viata.
  • Aspectele bune dintre planetele karmice ale unei persoane cu planetele personale ale celuilalt pot indica o karma pozitiva, pe cand aspectele negative atrag atentia ca regasirea karmica dintre cei doi poate fi defectuoasa, avand multe de platit pentru a avea acum o relatie pozitiva.Nu ai de unde sa stii cert daca cineva aparut in viatata  este sau nu o regasire karmica, dar de obicei acest lucru…. se simte.

Relatiile karmice au un impact emotional mult mai puternic si profund in viata noastra decat alte relatii, fara contatii karmice, deci nu sunt simple cunostinte pe langa care trecem fara sa simtim nimic.

Nu este obligatoriu ca regasirile karmice sa fie intre rude, prieteni, iubiti etc. Tot regasire karmica poate fi si cu un medic ce ne salveaza viata, un profesor care ne calauzeste pasii, un avocat care ne face dreptate, un vecin care suna la usa cand vede fum iesind pe geam… Rolul acestora, in viata noastra de acum, e acela de a ne oferi un serviciu important pentru destinul nostru, pentru evolutia noastra, pentru lectia de viata de acum, prin care echilibram – reciproc de altfel – datorii restante.

Regasirile karmice au rolul de a ne preda o lectie, si asa cum altii apar in calea noastra si ne dau inima si mintea peste cap – in bine sau in rau – tot asa si noi, la randu-ne, ne intersectam, uneori, calea cu unele persoane care asteapta de la noi o interventie cheie.

Asa ca altadata cand cineva te tulbura foarte mult… care te scoate din sarite si nu mai scapi de el ca de scai… care te chinuie la nesfarsit si nu intelegi de ce… sau invers, te salveaza intr-un moment critic, iti alina durerea intr.o situatie dificila, iti ofera o solutie cand nu mai asteptai nimic s.a.m.d. intreab-te oare e o relatie karmica? Daca emotia generata de trecerea acelui om prin viata ta e intensa si cu totul altfel decat fata de alte persoane care au trecut prin viata ta,atunci poti fi sigur ca da!

Fa o lista cu 50 de cunostinte de-ale tale de pe parcursul vietii, mediteaza un pic la emotia pe care o naste in tine gandul la acea persoana si daca descoperi ca la unele dintre ele senzatia e mult mai intensa, mai diferita, mai profunda, atunci poti fi sigur ca e vorba de o relatie karmica.