GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Totul merge ca pe roate și încep să se adune din toate direcțiile rezultatele profitabile ale eforturilor depuse de tine anterior. Ai crezut cu tărie în succesul tău, ai investit tot ce ai avut mai bun, ai sperat la vremuri mai bune, iar acestea încep să se întrevadă din ce în ce mai clar la orizont.

Când toate îți merg bine, ar fi ideal să-ți și arăți recunoștința și bucuria pentru nivelul la care ai ajuns și să mulțumești, în felul tău, pentru tot ce ai obținut, ca atare, dacă tot ai cules laurii unei mari victorii, fii generos și oferă ceva din prea plinul tău de bucurie ori celor care au avut și ei o contribuție la succesul tău, ori celor care nu au participat cu nimic, dar s-ar bucura de semnul tău de generozitate. Oferă, dăruiește, dedică un pic din abundența ta de bucurie celor care, pentru o clipă, s-ar bucura pentru tine sau alături de tine.


CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...
Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Ca să poți beneficia de o șansă excelentă care ți se oferă acum, ai impresia ciudată că ai mai mult de plătit decât de câștigat. Simți că trebuie să-ți calci pe orgoliu, pe mândrie, să sacrifici ceva, să renunți la altceva pentru câștigul care ți se promite, de aceea nu știi ce să faci. Te tot întrebi dacă merită să plătești prețul care ți se cere. Probabil că da, dar înainte de a da un răspuns ferm, gândește-te bine, pune serios în balanță argumentele pro și contra să vezi ce ai de dat și ce ai de primit în urma acestui schimb.

Dacă ai măcar un punct în plus pe lista de plusuri și minusuri, înseamnă că merită să spui da fără să stai pe gânduri, dar nu te arunca încă la concluzii până nu ești sigur că ai privit situația din măcar două unghiuri diferite. Poate există chiar și o cale de mijloc.
Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!