GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

O acțiune începută mai demult, pe parcursul acestui an, și care părea să stagneze, brusc capătă un ritm nou de evoluție. E ca și cum se ridică din calea ta un obstacol ce ținea pe loc evoluția acelor evenimente și te implici acum cu multă pasiune. De când așteptai tu să se mai miște lucrurile! De când tot visai la o activare a acelor planuri ce păreau să nu ducă nicăieri!

Implică-te serios și profită de acest vânt prielnic. Lucruri care credeai că nu mai au nicio șansă de a merge mai departe se mișcă din nou într-o direcție promițătoare, ceea ce te stimulează să faci tot ce-ți stă în putere ca să duci mai deoparte ce ai început.

Vei vedea roadele abia săptămâna viitoare, probabil pe 18, dar acum contează foarte mult cum pui mașinăria din nou în funcțiune.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Ești îndemnat să iei taurul de coarne și să schimbi ceva în modul tău de gândire, pentru că, dacă schimbi atitudinea, schimbi un întreg șir de evenimente ce pot rezulta de aici. Cel mai greu e startul, îți trebuie acea scânteie de început, acel moment de mică furie care te face să spui cu mult curaj: gata, până aici, ca apoi să deschizi un alt capitol în viața ta.

Poate ți se umple paharul și ești pregătit pentru o mare răsturnare de situație, și, ca orice nou început, vine la pachet cu stări contradictorii, și cu nervi, și cu teamă, și cu entuziasm, și cu neprevăzut. Începutul contează, deci fii pregătit să iei startul acum, când ești încă foarte motivat de vântul schimbării, pentru că, dacă lași lucrurile să aștepte și timpul să treacă, elanul de acum va mai păli. Dacă vrei noutate în viața ta, profită acum de nervii care te fac să treci la fapte.

Poate chiar din prima zi a săptămânii ești pregătit să spui: gata, nu se mai poate, vreau altceva! Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!