GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru RAC


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA RACULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Dacă vezi că nu poți trece mai departe în planurile tale, orice ai face, e semn că trebuie să iei o pauză și să te detașezi un pic de miezul problemei. Poate s-au infiltrat erori – ale tale sau ale altora – poate ai pornit cu idei negative preconcepute care acum își arată efectele. E ca și cum ai pornit acest plan spunând că oricum e imposibil – deși poate că ar fi dus undeva – iar acum vezi cu ochii tăi că… ai avut dreptate.

Ce-ar fi fost să spui, încă din start, că acest drum chiar duce acolo unde vrei? Ai fi evoluat mult mai ușor, dar cine-și taie creanga singur de sub picioare, cade de la înălțimea planurilor sale. Ai timp să schimbi din mers convingerile tale limitative, să scoți negația din vocabular și deci să mergi mai departe schimbând doar polaritatea gândurilor tale, de la nu se poate la ba da, pot!

În jurul datei de 12 te confrunți direct cu aceste adevăruri care nu te lasă să continui.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Toate obstacolele de pe parcursul unei acțiuni în care te-ai implicat trup și suflet, par să dispară ca prin farmec, dar nu e niciun miracol aici. E doar urmarea propriilor tale eforturi de până acum!

Aveai impresia că nu vei mai ajunge la roadele visate, că numai piedici apar în calea ta, că durează prea mult, că ți se închid toate căile spre reușită, dar iată că a meritat să lupți mai departe și să rămâi atent la toate ponturile și resursele care veneau spre tine pe diverse căi.

Acum a venit vremea să le folosești, dar ești un pic copleșit de atâtea informații și evenimente. E ca și cum, timp îndelungat nu s-a mai întâmplat nimic, mergeai într-o zonă banală și ternă, dar acum, brusc, dau toate năvală peste tine, ceea ce, evident, te cam destabilizează și te irită, pe moment. Pedalezi din ce în ce mai repede!Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND!