GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul zilei BERBEC   Horoscopul zilei TAUR   Horoscopul zilei GEMENI   Horoscopul zilei RAC   Horoscopul zilei LEU   Horoscopul zilei FECIOARA   Horoscopul zilei BALANTA   Horoscopul zilei SCORPION   Horoscopul zilei SAGETATOR   Horoscopul zilei CAPRICORN   Horoscopul zilei VARSATOR   Horoscopul zilei PESTI

 

RAC. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Ai o mare povară pe suflet și nimic nu poate să ți-o aline… Ai avea nevoie de cineva drag alături, dar dacă nu este, se amplifică și mai mult starea ta emoțională negativă.

Parcă toate senzațiile negre dau acum buzna în inima ta și numai de tine depinde să găsești un leac la toate acestea. Ai și temeri ciudate, și rezerve, și îndoieli, și griji, și  insatisfacții, de parcă o negură deasă s-a lăsat peste sufletul tău și nu se întrevede încă orizontul.

Nu te lăsa dominat de această pasă proastă, emoțiile vin și trec, dar trebuie să ceri ajutor din afară. Cineva care să te îndrume, să te susțină moral, să-ți dea din nou speranță. Cum tu singur nu găsești ieșirea, cel de lângă tine va ști să-ți abată gândurile spre o cât de mică scânteie de lumină. Prinde-te de ea cu toată încrederea!