GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

Totul merge ca pe roate și încep să se adune din toate direcțiile rezultatele profitabile ale eforturilor depuse de tine anterior. Ai crezut cu tărie în succesul tău, ai investit tot ce ai avut mai bun, ai sperat la vremuri mai bune, iar acestea încep să se întrevadă din ce în ce mai clar la orizont.

Când toate îți merg bine, ar fi ideal să-ți și arăți recunoștința și bucuria pentru nivelul la care ai ajuns și să mulțumești, în felul tău, pentru tot ce ai obținut, ca atare, dacă tot ai cules laurii unei mari victorii, fii generos și oferă ceva din prea plinul tău de bucurie ori celor care au avut și ei o contribuție la succesul tău, ori celor care nu au participat cu nimic, dar s-ar bucura de semnul tău de generozitate. Oferă, dăruiește, dedică un pic din abundența ta de bucurie celor care, pentru o clipă, s-ar bucura pentru tine sau alături de tine.


Horoscopul iubirii 2020