GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 6-12 august 2018

Horoscop saptamanal Rac


SAPTAMANA 6-12 august 2018

O acțiune începută mai demult, pe parcursul acestui an, și care părea să stagneze, brusc capătă un ritm nou de evoluție. E ca și cum se ridică din calea ta un obstacol ce ținea pe loc evoluția acelor evenimente și te implici acum cu multă pasiune. De când așteptai tu să se mai miște lucrurile! De când tot visai la o activare a acelor planuri ce păreau să nu ducă nicăieri!

Implică-te serios și profită de acest vânt prielnic. Lucruri care credeai că nu mai au nicio șansă de a merge mai departe se mișcă din nou într-o direcție promițătoare, ceea ce te stimulează să faci tot ce-ți stă în putere ca să duci mai deoparte ce ai început.

Vei vedea roadele abia săptămâna viitoare, probabil pe 18, dar acum contează foarte mult cum pui mașinăria din nou în funcțiune.