GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fii activ, implică-te în orice nouă provocare, pentru că ai toate resursele necesare unor proiecte care ar putea evolua mult mai repede dacă nu le lași să lâncezească. Ți se cer reacții rapide, ambiție, tupeu, atitudine de lider, de învingător, deci nu sta și nu aștepta din senin să se întâmple ceva nou de la sine.

Noutatea e chiar la dispoziția ta, tu o poți genera, tu o poți conduce în ce direcție vrei, deci ia taurul de coarne și fă ceva. Orice, pentru că de la cea mai neînsemnată acțiune până la cel mai măreț proiect, de tine depinde succesul. Tu ești conducătorul mașinii care duce acolo unde vrei tu, deci bazează-te numai pe propriile resurse. Energie, chef, ambiție, toate sunt atuurile tale de acum, pune-le la treabă pentru a face pași mari înainte.

NU accepta să fii dat la o parte doar pentru că unii spun că, momentan, nu deții toate calitățile necesare. Unii te pot evita, spunând că nu ești pregătit, că nu ești la nivelul dorit, că mai ai de învățat, de aceea ai putea simți o oarecare atitudine discriminatorie față de tine.

Îți vei pune de câteva ori întrebările: de ce nu eu, ce au ceilalți și eu nu, de ce sunt dat la o parte, dar nu te aștepta să găsești și răspunsuri. Sentimentul de marginalizare și un ușor complex de inferioritate îți cam dau târcoale, tocmai de aceea trebuie să folosești resursa ta numărul unu – acțiunea – ca să depășești această stare nefastă. Nu te da la o parte, ci bagă-te, orice ar fi!