GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 30 iulie – 5 august 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 30 iulie – 5 august 2018

Nu are rost să stai pe margine și să spui că nu te bagi într-o acțiune care implică efort de la tine. A te preface că nu vezi sau că nu auzi, a găsi scuze că nu ai chef sau nu ai timp, prins cu alte treburi, nu e deloc atitudinea cea mai bună în situația de față, pentru că indiferența ta nu e altceva decât o fugă de răspundere.

Dimpotrivă: ieși din zona ta de comoditate și confort și spune da, accept orice provocare, oricât de complicată ar părea. Ai să vezi, după aceea, că succesul depindea de un singur moment: acela de a te desprinde de NU și a spune sigur pe tine DA!

Ia taurul de coarne și apucă-te de treabă, pentru că, dacă te implici trup și suflet în acțiunile acestei perioade, ai face pași mari înainte spre scopul tău. Altfel bați pasul pe loc doar pentru că ți-e puțin… lene și preferi să spui: nu acum.