GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac


SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Ai atât de multe de făcut încât nu-ți mai vezi capul de treabă, dar lista aceasta lungă de sarcini devine factorul tău major de stres. Numai când vezi cum, pe o agendă deja arhi-încărcată, se mai ivesc alte și alte sarcini de rezolvat, e și normal să-ți vină să urli, să te urci pe pereți, dar nu ai încotro.

Cadouri, cu drag!

Decât să te stresezi privind cum se mărește lista de treburi urgente, mai bine ai începe să le iei una câte una, pe rând, după priorități, ca să scapi de fiecare cât mai repede.

Chiar dacă agenda e arhiplină, norocul tău e că deții și toate resursele pentru a face față chiar și celei mai aglomerate perioade, deci nu te speria când vezi câte ai de făcut.

Ceva inedit pentru cei dragi

Apucă-te serios de treabă pentru că vei vedea că… pofta vine mâncând, adică trebuie să te apuci mai întâi de treabă ca să apară și roadele mult dorite. Da, vei fi frânt de oboseală la final, dar mulțumit de ceea ce ai reușit să duci la îndeplinire cu atâtea eforturi.