GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Totul în viață urmează un anumit curs, bine stabilit de legi mai presus de tine. Așa cum venirea pe lume a unui copil durează 9 luni, cum o zi are 24 de ore, tot așa există alte planuri din viața ta care au o anumită lungime, deja stabilită, și nu o poți schimba.

Vei da piept, acum, cu un astfel de proiect care are numai un anumit curs și o anumită durată, deși tu poate că ai dori rezultate mai rapide, dar nu trebuie să te grăbești, ci să accepți cursul firesc al lucrurilor, în ritmul dat, bine cunoscut, chiar dacă răbdarea ta este pusă din greu la încercare.

Foarte posibil ca abia acum să se vadă roadele unor eforturi depuse pe parcursul întregului an. A existat un început, o evoluție și acum iată, și un final. Nu e nici prima, nici ultima oară când trebuie să accepți această curgere dată a timpului, și cum ai avut și altădată răbdare până la roadele visate, o poți face și acum.