NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii RAC


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Norocul e de partea ta în orice situație care are la origine o judecată. Dacă cineva te-a etichetat greșit, dacă ți s-au aruncat în cârcă vini pe care nu le meritai, dacă lumea nu te înțelege corect, dacă ai fost defavorizat, persecutat sau pedepsit pentru ceva ce nici măcar n-ai făcut, nu te îngrijora. Roata se învârtește și adevărul iese la iveală.  Cel vinovat va plăti, iar tu, cel nevinovat, vei ieși basma curată și îți vei reface imaginea exact așa cum o meriți. Situația e valabilă chiar și în instanță, în caz că ești implicat în vreun proces în care, luni de zile, te-ai luptat pentru dreptate.

Pe de altă parte, fă totul corect chiar și acum, în al doisprezecelea ceas, nu te abate de la legi, norme, reguli, pentru că adevărul e în drum spre tine, dar la cea mai mică greșeală, nici nu știi cum trece pe lângă tine fără să bată la poarta ta. Fă deci totul corect, ca la carte, și vei fi răsplătit cu victoria binemeritată.

Dacă însă ai greșit, poți restabili acum starea normală de lucruri, dar primul pas spre soluționare e să recunoști greșeala și să iei măsuri imediate pentru a o repara.