NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Iubirea e totul pentru tine acum, îi acorzi cea mai mare atenție din tot ce reprezintă viața ta în acest moment. Treci prin evenimente deosebite pentru inima ta și pui accent pe tot ce vine din suflet: pe declarații de dragoste, pe senzații, pe emoții, pe tandrețe, pe senzualitate, pe grija pentru ce dragi.

Ești generos în astfel de gesturi frumoase și le oferi celor pe care îi așezi acum pe locul unu. Îți spui că viața e iubire, de aceea dai enorm din resursele tale de dragostea adevărată, necondiționată. E modul tău de a fi recunoscător vieții pentru tot ce ți-a oferit, ba chiar ai curajul să spui că cineva acolo Sus te iubește.

Tot ce vine din inima ta are conotații speciale: poate te îndrăgostești cum nu s-a mai întâmplat niciodată înainte. Poate faci sau accepți o cerere în căsătorie sau poate programezi deja nunta. Poate întâlnești acum pe cel sortit ție ca partener de viață, cândva, deci vezi, viața are numai daruri speciale de oferit acum!