NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Raca
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Ani de zile ti-ai format un sistem de valori de la care nu te abati pentru nimic in lume. Chiar daca nu toata lumea va fi de acord cu principiile dupa care ii ghidezi viata, tu ramai atasat de ele, orice ar fi, nu are rost sa-ti calci peste orgolii sau sa te abati de la o regula personala doar pentru a-i face altuia pe plac.

Fii tu insuti orice ar fi, chiar daca aceasta atitudine a ta poate parea unora a fi incapatanare sau rigiditate. Daca tu crezi in ceva, tine-o tot asa, pentru ca intr-o zi s-ar putea sa gandeasca si altii la fel ca tine acum. Lupta pentru ideile tale, dar fa-o cu moderatie, cu calm, cu intelepciune, nu aprinde conflictul mai tare decat e nevoie, deoarece poti demonstra ca principiile tale sunt mai bune prin exemplu personal, in timp, fara sa insisti.

Apara-ti deciziile, alegerile si parerile, dar ai rabdare ca ceilalti sa se convinga singuri ca ai avut dreptate.