NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Raca
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Toate obstacolele de pe parcursul unei acțiuni în care te-ai implicat trup și suflet, par să dispară ca prin farmec, dar nu e niciun miracol aici. E doar urmarea propriilor tale eforturi de până acum!

Aveai impresia că nu vei mai ajunge la roadele visate, că numai piedici apar în calea ta, că durează prea mult, că ți se închid toate căile spre reușită, dar iată că a meritat să lupți mai departe și să rămâi atent la toate ponturile și resursele care veneau spre tine pe diverse căi.

Acum a venit vremea să le folosești, dar ești un pic copleșit de atâtea informații și evenimente. E ca și cum, timp îndelungat nu s-a mai întâmplat nimic, mergeai într-o zonă banală și ternă, dar acum, brusc, dau toate năvală peste tine, ceea ce, evident, te cam destabilizează și te irită, pe moment. Pedalezi din ce în ce mai repede!