NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Pornești o acțiune de lungă durată, ale cărei rezultate nu se vor arăta imediat, ci undeva într-un viitor ceva mai îndepărtat. Deși poate răbdarea ta va fi pusă din greu la încercare până vei ajunge la capăt, ești conștient că trebuie să te implici serios în acest proiect, convins că ești pe calea cea bună către rezultatele visate.

Nu contează cât va dura – 3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani de acum înainte – ci merită să aștepți și să clădești totul pas cu pas, etaj cu etaj, etapă cu etapă. Cu fiecare nou succes adunat pe parcurs, tu mai adaugi ceva la bagajul tău de cunoștințe și de experiențe, de aceea se poate spune că e un beneficiu faptul că ai mult de mers până acolo.

Resursele mai apar și pe parcurs, după câte o nouă etapă încheiată, pentru că acum, la start, nu deții chiar toate datele necesare. Ele vor mai veni și de acum înainte, de aceea e bine să accepți acest ritm de înaintare ceva mai lent. Crești cu zi ce trece deci bazează-te pe principiul: încetul cu-ncetul se face oțetul.