GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac

SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Ești atât de riguros și de organizat, încât nu lași nimic la voia întâmplării. Exact această capacitate de a controla totul în detaliu te ajută pe tine cel mai mult, ca să termini anul cu toate sarcinile rezolvate.

Le iei pe toate pe rând, te concentrezi asupra lor cu seriozitate și nu te lași până nu ștergi de pe lista ta de ultime sarcini de anul acesta cât mai multe dintre ele, dacă nu chiar toate!

Încerci să-ți achiți datoriile, să returnezi împrumuturi, să onorezi vechi angajamente, și numai tu știi cum le rezolvi pe toate atât de bine. Nu tu stress, nu tu nervi, nu tu grabă, ci parcă ar exista o sincronizare perfectă ce te ajută să le faci pe toate ca la carte, spre satisfacția și liniștea ta. După ce le vei încheia pe toate, îți mai rămâne și timp pentru odihnă!