NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscopul saptamanii 23-29 iulie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 23-29 iulie 2018

Te întrebi adeseori cu ce scop ai venit pe lume iar săptămâna aceasta parcă mai găsești un răspuns adecvat la această întrebare.

Ai venit pe lume ca să iubești, să răspândești iubire în jurul tău, să torni ceva din inima ta în viețile altora, pentru că gestul pe care îl dedici altora, fie că îți sunt apropiați sau nu, este o dovadă clară a inimii tale imense care are atâtea de oferit. Pui ceva din tine în slujba celor care, prin sacrificiul sau darul tău de mărinimie, are ceva de câștigat sau de învățat.

Ești fericit că ai putut fi util și că ai participat la bucuria unui om, iar sentimentul de împlinire pe care-l ai în urma acestui gest frumos te face să prinzi aripi, să fii și tu fericit pentru fericirea altuia. Asta da misiune personală!