NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Dacă te afli într-un mediu în care, oricâte eforturi ai face, parcă vorbești pe limbi străine, poate ar fi bine să te mai gândești dacă merită să rămâi în acest mediu.

Poate sunteți pe cu totul altă lungime de undă, nu gândiți la fel și nu simțiți la fel, cum spune melodia, și decât să te chinui mai departe ca să le faci doar lor pe plac, poate ar merita să părăsești acest mediu. Poate în altă parte există oameni cu care poți comunica mai ușor, deci nu insista să rămâi parte dintr-un grup doar cu speranța că într-o zi vă veți înțelege.

Indiferent ce ar înseamna acel mediu  – o relație de afaceri, un colectiv de muncă, o iubire care nu mai are nimic de oferit – uneori e bine să spui adio și să-i cauți acei oameni cu care să fii, cu adevărat, pe aceeași frecvență.