NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii RAC


SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

E o săptămână foarte oscilantă: sunt zile când îți merge gura întruna, având extrem de multe de comunicat, iar în altele taci chitic, de parcă ți-ar fi frică de lume. Trebuie să-ți ajustezi discursul în funcție de anturaj și de situație, pentru că nu peste tot e bine să trăncănești, tot așa cum nu peste tot e bine să stai tăcut în banca ta. Sunt situații în care e bine să-ți ții gura, să te abții de la jduecăți, replici, critici, destăinuiri, dar sunt și momente când a vorbi este absolut esențial, altfel nu va înțelege nimeni ce intenții ai.

Alege, deci, cu grijă când e cazul să deschizi gura și când e cazul s-o ții închisă, ca nu cumva să încurci momentele adecvate pentru fiecare din aceste situații.

Mai greu va fi dacă dai peste interlocutori diametral opuși stării tale, adică atunci când ai tu mai mult chef de vorbă să dai peste colegi tăcuți, retrași, care preferă să tacă și să facă, sau invers, să nimerești în medii extrem de gălăgioase, de puse pe discuții când tu numai de discuții n-ai chef…

Controlează un pic modul de a comunica, dozează exact când și cât să spui ce ai în minte, pentru că de această atenție crescută asupra capacității tale de exprimare depinde și succesul săptămânii.