NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Ți se deschide în față o aventură nouă, atractivă, dat ți-e puțin frică de ce urmează, de ce te așteaptă la orizont. Deocamdată e doar un drum lung care se pierde în zare, fără o țintă foarte clară și fără a ști precis pe ce te poți baza. Te simți ca un copil care intră în pădure, alergând după fluturași, dar când pădurea începe să se îndesească, îl cuprinde frica.

Nu ești singur pe acest drum, ai la cine apela, sunt destui tovarăși de drum care ți se pot alătura sau care îți pot oferi sfaturi bune, totul e să le ceri, să le spui că te simți un pic debusolat și ai avea nevoie de îndrumare.

Și tu ai fost de atâtea ori alături de cei care au pornit pe căi complet noi, iar acum a venit vremea lor să îți întoarcă serviciile cu un sfat, cu sprijin moral, cu o mână de ajutor. Da, ei te pot ghida prin această pădure deasă, pentru a ajunge la lumină mult mai repede, deci nu rătăci, singur, cere și acceptă ajutorul!