NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Ce săptămână minunată la orizont! Ai numai motive de distracție, de sărbătoare, ca și cum nimic rău nu s-ar prefigura la orizont.

Ai mai scăpat și tu de probleme, de griji, de frici, și începi să descoperi în jurul tău motive superbe pentru a zâmbi și poate chiar pentru a spune cu mâna pe inimă că ești fericit. Nu o spui prea des, tocmai de aceea atmosfera aceste săptămâni e diferită, pentru că au loc evenimente care te vizează direct și care îți oferă o mulțime de motive de satisfacție reală.

Ești înconjurat de prieteni, de oameni care țin la tine, momentele pe care le trăiești conțin chiar un iz festiv, care te motivează, deci – ce mai? – poate fi una din puținele perioade în care ești în centrul atenției în acest fel și în care sufletul tău primește motive de bucurie la cote maxime. Profită de aceste auspicii bune și fii recunoscător pentru daruri.