GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Privești spre viitor cu multă încredere și abia aștepți să ajungi într-un moment demult visat și așteptat cu nerăbdare, care va fi ca un cadou pentru tine.

Ți s-a promis cândva că vei primi exact ceea ce ai nevoie: un sfat, o informație, un ajutor concret, un semn de viață, și acum parcă îl vezi din ce în ce mai aproape și mai clar conturat la orizont. Primești tot felul de semnale pe parcurs că ești pe drumul cel bun spre împlinirea acelui vis, iar oamenii care îți apar în cale joacă fiecare un rol pentru a ajunge mai repede acolo.

Bucură-te că ai parte de atâtea persoane care îți pot fi de ajutor – prieteni, colegi, rude – care dețin, fiecare în parte, cheia potrivită pentru ca tu să ajungi acolo unde ți-ai propus. Folosește-te de oameni în sensul cel mai bun posibil, pentru că și tu le-ai fost de ajutor loc, cu alte ocazii. Acum a venit vremea ca ei să joace un rol în viața ta și să-ți dăruiască resursele necesare pentru tine în acest moment.