GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac

SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Nu sta pe margine privind la alții cum se bucură de atmosfera Crăciunului. Ai tendința să vezi în tot ce se petrece în jur un motiv de insatisfacție, de nefericire, de tristețe, or nu ai deloc motive să te simți așa.

Crăciunul e și pentru tine motiv de sărbătoare, ca atare nu începe să faci acum bilanțuri cu iz negativ: că aia n-a mers, că cealaltă nu ți-a ieșit! Nu! Acum trebuie să deschizi inima și să primești darurile care vin de la cei care țin la tine.

Chiar dacă ai momente când nu-ți găsești locul printre cei care se simt bine, în jurul tău, există cineva drag alături care simte că se întâmplă ceva cu tine și te atrage și pe tine în fericirea sa. Te învăluie cu gesturi de afecțiune, de prietenie, de grijă, și asta e tot ce ai nevoie. Inima ta se poate umple săptămâna aceasta de o emoție nouă, vie, puternică, ce te scoate din zona de tristețe sau de gol, pe care ai tendința s-o așezi deasupra tuturor lucrurilor.

Lasă-l deci pe cel care te iubește să te primească în lumea sa și să vă bucurați laolaltă de lumină și căldură. Se prefigurează sărbători fericite, dacă nu le închizi tu ușa în nas te caută!