NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Ca să poți beneficia de o șansă excelentă care ți se oferă acum, ai impresia ciudată că ai mai mult de plătit decât de câștigat. Simți că trebuie să-ți calci pe orgoliu, pe mândrie, să sacrifici ceva, să renunți la altceva pentru câștigul care ți se promite, de aceea nu știi ce să faci.

Te tot întrebi dacă merită să plătești prețul care ți se cere. Probabil că da, dar înainte de a da un răspuns ferm, gândește-te bine, pune serios în balanță argumentele pro și contra să vezi ce ai de dat și ce ai de primit în urma acestui schimb.

Dacă ai măcar un punct în plus pe lista de plusuri și minusuri, înseamnă că merită să spui da fără să stai pe gânduri, dar nu te arunca încă la concluzii până nu ești sigur că ai privit situația din măcar două unghiuri diferite. Poate există chiar și o cale de mijloc.