GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Dacă e musai, îți faci bagajele și pleci la drum, de parcă ar fi nevoie de tine de urgență în altă localitate. Pleci cu un dram de îngrijorare, pentru că nu știi nici ce te așteaptă acolo, nici cum te vei descurca, dar primul pas spre rezolvarea problemei care te așteaptă la destinație e să pornești, să nu amâni călătoria pe altădată.

Totul se va rezolva mult mai bine dacă ești prezent acolo, la fața locului, nu ajunge doar să dai indicații prin telefon, ca atare nu fugi de această călătorie, chiar dacă ai avea cu totul alte treburi de făcut în același timp. Te întorci acasă cu treburile rezolvate și cu o nouă victorie în deplasare, cum s-ar spune.

Veștile care vin de departe au și ele un rol benefic asupra ta, te bucură, te animă, te motivează, de parcă e vorba de musafiri care-ți vin pe nepregătite, de schimbări pe care trebuie să le faci din mers, de evenimente care vor avea loc foarte curând, deci trebuie să te mobilizezi foarte repede pentru a le organiza ca la carte.