GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Ai niște frici extrem de puternice inoculate în suflet și minte, pe care ți-e foarte greu să le ții sub control sau să le ștergi.

Unii ar spune că ai dat în paranoia de la atâtea frici, că prea vezi peste tot doar pericole și dușmani. Ai putea să-ți înfrunți acum una din marile tale temeri, una care te paralizează pur și simplu și nu te lasă să faci niciun pas mai departe ca nu cumva să greșești.

Ai putea găsi leac la problema ta de natură emoțională și psihică și să descoperi, la finalul săptămânii, că totul s-a rezolvat cu brio, că ai ținut în frâu reacțiile ciudate și că ai făcut față cu succes chiar și unei crize majore.

Practic, declanșezi criza, o înfrunți cu capul sus și, la urmă, după ce va fi trecut, îți spui: ei, ce mare scofală? Așa ar trebui să faci cu toți piticii pe care știi și tu că-i mai ai pe creier: privește-i cu tupeu în față și zi-le să plece!