GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 13-19 august 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 13-19 august 2018

Ești îndemnat să iei taurul de coarne și să schimbi ceva în modul tău de gândire, pentru că, dacă schimbi atitudinea, schimbi un întreg șir de evenimente ce pot rezulta de aici. Cel mai greu e startul, îți trebuie acea scânteie de început, acel moment de mică furie care te face să spui cu mult curaj: gata, până aici, ca apoi să deschizi un alt capitol în viața ta. Poate ți se umple paharul și ești pregătit pentru o mare răsturnare de situație, și, ca orice nou început, vine la pachet cu stări contradictorii, și cu nervi, și cu teamă, și cu entuziasm, și cu neprevăzut.

Începutul contează, deci fii pregătit să iei startul acum, când ești încă foarte motivat de vântul schimbării, pentru că, dacă lași lucrurile să aștepte și timpul să treacă, elanul de acum va mai păli. Dacă vrei noutate în viața ta, profită acum de nervii care te fac să treci la fapte.

Poate chiar din prima zi a săptămânii ești pregătit să spui: gata, nu se mai poate, vreau altceva!