GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Rac
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, simte-te bine, găsește în jurul tău chiar și cele mai mărunte motive de a fi fericit pentru că ai la dispoziție multe resurse de a-ți încânta și alina sufletul. Dragostea poate fi sursa celor mai frumoase clipe în doi, hobbyurile, pasiunile tale sau doar ceea ce-ți face ție cu adevărat plăcere pot genera emoții minunate, ba chiar și o ieșire la restaurant sau la o pizza poate fi prilejul perfect pentru ca tu să râzi, să zâmbești, să glumești, să te bucuri de viață.

Vin vești bune din multe direcții, deci primește-le cu inima deschisă, pentru că ele toarnă un strop de fericire în plus la ceea ce se petrece în viața ta de acum, care pare să se mai relaxeze un pic. Gândirea pozitivă face minuni, ca atare ar fi bine să-ți începi fiecare acțiune, fiecare gând, fiecare zi cu o afirmație! Exact așa cum începe și horoscopul acesta pentru tine: cu DA!

NU te baza însă că ai la dispoziție o mie de direcții de mers, uneori nu ai prea multe variante la îndemână, ca atare, dacă vin spre tine mai multe idei în același timp, nu amâna decizia cu gândul că lasă, să se mai adune, că poate vin altele și mai bune.

Uneori, ce-i în mână nu-i minciună, ca atare nu considera că, dacă acum ai mai multe direcții la fel de bune de mers, se vor păstra la fel și pe mai departe. Dintre ele trebuie să alegi doar una, nu poți evolua pe mai multe căi simultan. O fi viața plină de posibilități, dar uneori dintre toate acestea posibilități… doar una duce acolo unde trebuie. Alege-o cu grijă, nu juca pe două fronturi!


Cristalul de Calcedonie