GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Multă lume se perindă prin calea ta, săptămâna aceasta, și cu fiecare dintre aceste persoane ai altceva de rezolvat. Cu unii trebuie să fii pragmatic, să discuți chestiuni finnciare și materiale, să cauți soluții, să oferi răspunsuri, să cheltui bani.

Cu alții discuți doar la nivel teoretic despre ceea ce ar trebui făcut în unele situații sau transmiți informații folositoare, tot așa cum și tu ai multe lucruri noi și interesante de aflat, schimbul de idei fiind o bună lecție de viață.

Îți joci rolul bine de fiecare dată, pentru că știi să te pliezi pe fiecare situație prin care treci, și acasă, și la serviciu, și în societate. Cine te vede spune că ești foarte adaptabil și oricine se poate baza pe ceea ce faci și spui. La tine cuvântul se transformă în fapte, promisiunea în acțiune, informația primită în soluție, deci reușești să tragi o linie dreaptă și directă între teorie și practică pentru a culege roade dintre cele mai bune.