GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Rac

SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Nu indiferența e soluția cea mai bună la problema cu care te confrunți. A sta pasiv pe margine ca și cum nu te-ar interesa situația nu va avea efectele scontate, deci cel mai bine e să participi trup și suflet, să te implici mai mult, pentru că numai tu știi cum se rezolvă problema.

Unii îți spun să nu te bagi, să te prefaci că nu vezi, să rămâi rece ca și cum n-ar fi problema ta, dar e, e și problema ta, deci nu te lăsa influențat de cei care îți spun că detașarea e calea.

Ar fi atitudinea struțului care își ascunde capul în nisip și spune că nu există niciun pericol, deci mai bine iei problema în propriile mâini și o rezolvi de unul singur. Nu are cine să ți-o rezolve și nici nu va trece de la sine, pentru că deții chiar tu instrumentele optime în această situație. Vei fi mândru de felul cum rezolvi totul, doar dacă îți asumi sarcina și o duci la capăt cu propriile mâini.