GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Racului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Nodul Nord în zodia ta are efecte profunde și asupra sentimentelor, desigur, pentru că pui mare mare preț pe ceea ce simți, pe ceea ce iubești, pe ceea ce ți-e drag – familia, casa și copiii fiind în centrul atenției. Toate deciziile pe care le iei în acest an sunt doar de dragul lor sau pentru a restabili o binefăcătoare stare de securitate și liniște acasă.

Oricum cele două planete grele din Capricorn, taman în zona vieții de cuplu, au făcut multe modificări în ultimii ani, dar cei care nu au trecut deja prin aceste provocări vin la rând cu noi și noi lecții despre viața de cuplu.

Sunt unii Raci care ar putea trece prin unele din cele mai dificile perioade de când sunt căsătoriți, deci riscul despărțirilor, al suferințelor în cuplu, al răcirii sentimentelor, al divorțurilor, cumva se menține, dar faptul că acum te privești pe tine mai profund, mai matur, altfel decât în anii anteriori, înseamnă că îți iei pe umeri multe responsabilități – poate și vini – și ești dispus să le repari.

Ar fi momentul să fii un pic mai egoist și să începi să pretinzi mai mult, nu doar să dai și să dai, așa cum faci de obicei, e vremea să-i arăți partenerului că ai și tu dorințele tale, nevoile tale, visele tale și e vremea să dăruiască și el, mai mult. Dacă nu o face, nu e deloc exclus să vii cu niște decizii destul de tranșante, de genul… ori – ori?

Venus, planeta iubirii, îți animă sufletul și în ianuarie și în octombrie,  pentru că Venus trece de două prin Scorpion, deci se poate vorbi de o perioadă bună pentru inima ta, în aceste intervale, la fel ca perioada când Venus trece prin zodia ta, în iulie. Aprilie-iunie sunt perioade în care vei așeza în prim plan, la modul cel mai profund, viața de cuplu, căsnicia, mariajul sau măcar ideea unei căsătorii în perspectivă, pentru că asteroidul căsătoriei, Junona, trece prin zodia ta, iar cele două planete din zona căsniciei (Saturn și Pluto) îți spun cu ton părintesc: nu crezi că ar fi timpul să te așezi și tu la casa ta?