GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generalaHoroscop 2019

Zodia Racului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


De 18 ani aștepți momentul acesta când Nodul Nord trece prin zodia ta… Deși nu e o planetă și nu răstoarnă munții, nici nu îți aduce provocări majore de viață, el e totuși un indicator al direcției tale de mers. Îți arată sensul!

Să nu te mire că te încearcă acum cele mai serioase întrebări existențiale, că tot cauți direcții și căi, că pui în balanță deciziile luate în ultimii 10-20 de ani, că treci în revistă evenimente, alegeri sau situații prin care ai trecut în ultimii ani. Ba chiar te îndoiești și de tine însuți, privindu-te într-o oglindă foarte clară și găsindu-ți calități, defecte, slăbiciuni…

Se poate spune că primești lecții de viață ce te ajută să te cunoști mai bine sau să-ți aduci aminte cine ești, cu ce scop ai venit pe lume, ce ai de făcut pentru a te simți împlinit și, în caz că te-ai abătut de la acel drum corect și drept, să revii în circuit cu forțe proaspete.

Da, pune-ți în continuare întrebări despre tine, despre trecut, de unde vii, cine ești, pentru că din aceste analize profunde pot ieși la lumină decizii dintre cele mai interesante în legătură cu propria ta persoană. Dar și cu cei dragi ție!

Unii Raci plecați în străinătate și-ar putea pune acum problema revenirii la origini, în țara de baștină. Alții, aflați prin România, își vor pune întrebarea exact invers: să plece, să părăsească țara, să aleagă alte orizonturi? Grele decizii, tocmai de aceea sunt alegeri de destin, și nu zice nimeni că sunt ușoare!

Ai totuși pe Neptun ca aliat, care te susține să îți asculți sufletul, dar să ai și o conexiune profundă cu divinitatea, de unde pot apărea acum unele din cele mai bune îndrumări.

Saturn și Pluto în zodia diametral opusă nu sunt o noutate, sunt acolo de câțiva ani și continuă să te provoace și în 2019, ele fiind responsabile pentru unele din cele mai dificile evenimente prin care treci. Racii sunt în mijlocul unui profund proces de transformare, dar e o transformare lentă, de durată, care e posibil să nu-și arate efectele imediat, spectaculos, peste noapte, ci, peste ani, privind înapoi, să îți dai seama cât de multe s-au schimbat la tine și pn viața ta în 2018, 2019, 2020… Deci ești încă în plin proces de schimbare!