GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Racului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Marte trece prin Rac în mai-iulie, ceea ce poate fi un impuls excelent, așteptat de ceva vreme, pentru a lua taurul de coarne și a trece la fapte. Ori pentru a repara ceva din trecut ce stagna pe linie moartă, ori pentru a o rupe, odată, cu trecutul și a porni în alt sens. Cum ești într-o perioadă în care trecutul cântărește enorm – oricum Racul are o relație cu totul specială cu trecutul – în această vară e posibil să așezi în lumina reflectoarelor multe din acțiunile, deciziile, inițiativele tale mai vechi și mai noi pentru a stabili încotro merită duse.

Sunt multe vise în mintea ta, ai planuri mărețe, dar, cel puțin în primele luni ale anului, nu prea sunt ușor de atins, rămân la nivel teoretic, dar cum Jupiter stă tot anul în zona locului de muncă, e posibil să apară oportunități norocoase în plan profesional, pentru a găsi un job nou – inclusiv peste hotare, dacă asta îți dorești – pentru a învăța ceva nou care, mai apoi, ar putea deschide o poartă nouă, superioară, în carieră, deci stai un pic de vorbă cu tine însuți să vezi de unde vii și încotro vrei să mergi. Ai putea extrage concluzii interesante care să te ajute să-ți ajustezi direcția pentru a merge înspre ceea ce, cu adevărat, te reprezintă, fără a mai rătăci pe căi inutile.

Dacă jobul actual nu te mai satisface, e posibil ca din primele luni ale anului să cauți o altă cale, de aceea stai cu urechile pâlnie la orice sfat, orice idee care poate veni spre tine, pentru că poate fi scânteia de inspirație care să te îndrume, mai apoi, spre alt nivel profesional.

Și luna februarie poate veni cu un fel de declic, pentru că Marte și Uranus, simultan în zona carierei s-ar putea să fie exact cheia răsucită în contact pentru a da drumul la mașinărie, pentru a te trimite într-o direcție nouă. Ai deci curaj să schimbi macazul, să iei decizii curajoase, pentru că nu mai poți merge pe același drum ca înainte. Nu mai ești cel de ieri, asta e clar, deci nu te complace să rămâi în zona de confort cu care erai obișnuit de 2 ani, de 12 sau de 18! Poți analiza retrospectiv aceste distanțe de timp să vezi cine erai tu acum 2 ani, 12 sau 18 și ai putea avea parte de revelații interesante, descoperind cine sau ce ai devenit între timp.