GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce trebuie sa mai stii la purificarea cristalelor
Am purificat o data un cristal. Trebuie sa repet acest proces?

Da, periodic! Amintiti-va din cand in cand sa repetati – macar pe scurt – procesul de purificare. De exemplu o simpla spalare a bijuteriei in apa curenta din cand in cand este de ajuns. Doar la prima folosire este recomandat un proces de purificare mai aprofundat, mai indelungat, combinat din mai multe variante de purificare. Cea mai utilizata este spalare cu apa si sapon sau scufundare in apa salina, clatire in apa curata si apoi uscare si incarcare la soare.


Cristalul pe care l-am purificat a fost atins de alta persoana. Ce sa fac?

Sa il purificati din nou. Atingerea altei persoane va pune in conexiune cu aura sa, cu amprenta sa energetica si implicit cu gandurile sale, si este posibil ca acesta sa atinga bijuteria dv. cu ganduri de invidie sau de rautate, incarcand astfel cristalul cu energii nedorite. Purificarea neutralizeaza aceste influente din afara.

Daca a fost atins de copil, sot, persoane dragi, nu este obligatoriu sa il purificati, pentru ca se presupune ca atingerea lor a fost facuta cu bune intentii, deci nu s-au incarcat negativ.


Pot sa purific mai multe cristale simultan?

Da. Cautati orice alte pietre pe care le aveti acasa si puneti-le in acelasi vas. Daca e vorba de bijuteriile mai multor persoane in acelasi recipient, este bine ca fiecare cristal sa fie atins doar de purtator la finalul purificarii.


Cand este momentul optim sa purific cristalul?

Un moment excelent ar fi ziua de LUNA NOUA. Puneti-l in apa in preziua Lunii Noi si incarcati-l la soare ori in ziua cu Luna Noua ori a doua zi. Cristalul purificat la Luna Noua poate fi folosit – programat – pentru a porni proiecte noi, pentru decizii de schimbarem, pentru evenimente ce implica un nou inceput.

O purificare de lunga durata este de asemenea ideala in perioada cand Luna este in descrestere, iar o incarcare – energizare – in perioada cand Luna este in crestere.

La fel de buna e purificarea la Luna Plina, mai ales daca veti folosi cristalul – astfel purificat – pentru proiecte majore, de amploare.
Pot/trebuie sa purific eu cristalul?

Da, chiar este recomandat ca purificarea si mai apoi energizarea – incarcarea cu ganduri bune – sa fie realizate de purtator.

Nu oferiti un cristal purificat cadou, ci sfatuiti-l pe cel care primeste cadoul dv. sa faca el personal purificarea si incarcarea, pentru ca acest cristal sa preia amprenta sa personala.


Cristalul meu este prins intr-o montura de metal. Cum sa purific cristalul in acest caz?

Cu tot cu montura, desigur. Puteti purifica astfel inele, cercei, orice bijuterie cu montura metalica. Nu se va intampla nimic.


Cristalul cumparat din magazine este purificat si energizat?

Nu, purificarea si energizarea sunt procese care se fac individual de catre fiecare purtator. De la producator pana la dv., cristalul trece prin zeci de maini si energii nocive, deci purificarea se face la destinatie de catre dv.!


Citeste alt articol interesant despre PURIFICAREA CRISTALELOR

10 detalii importante despre purificarea si programarea cristalelor