GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aliatul secret pentru cei care vor sa atinga succesul

Piramida de cristalRemedii Feng Shui:

PIRAMIDA


Piramida de piatra natur

SIMBOLISTICA

In Feng Shui, PIRAMIDA este simbolul FOCULUI si activeaza: faima, celebritatea, recunoasterea, succesul, cresterea, ascensiunea, evolutia, progresul, publicitatea, extinderea.


ROL: 

Pentru ca simbolizeaza cresterea si urcusul spre scopurile noastre cele mai inalte, poate fi folosit ca remediu Feng-Shui in orice activitate care are nevoie de crestere, de progres, de evolutie rapida: promovare in cariera, vise implinite pe orice plan, crestere financiara, recunoastere, faima, succes, inaintare, urcus, reusita, victorie in fata rivalilor etc.


Piramida de cristal

REMEDIU BUN ATUNCI CAND:

  • (doriti sa)incepeti o noua afacere
  • (doriti sa) preluati o functie sau o pozitie superioara in firma
  • (doriti sa) promovati in cariera
  • doriti sa va afirmati la serviciu, la scoala, la facultate
  • vreti sa vi se recunoasca meritele, sa fiti remarcat, laudat, apreciat, respectat
  • doriti sa va impuneti asupra unui colectiv ca sef, ca manager, ca lider
  • doriti sa fiti recunoscut ca primul sau cel mai bun in orice actiune ce are la baza competitie, concurenta, lupta pentru suprematie si intaietate: examene, castigarea unui premiu, obtinerea unui privilegiu, a unui post de conducere etc.

Piramida de piatra natur

SIMBOL RECOMANDAT PENTRU:

Concentrare, energie, ambitie, vointa, castig, ascensiune, succes, urcus, progres, crestere, extindere, scop atins, evolutie, promovare, competitie, intaietate, reusita, lupta, succes in fata rivalilor, afirmare pe merit.


SFAT:

Un obiect simbolic este materializarea unui scop personal. Nu el, singur, face minuni, ci dv. Ori de cate ori veti privi acest obiect, va amintiti mereu ce anume va doriti si va reinnoiti telul, il alimentati cu energie, ceva renaste de fiecare data in interiorul dv. pentru a va urma calea spre ce v-ati propus.

Programarea mentala (initiala sau repetata din cand in cand asupra obiectului) este foarte importanta pentru ca scopul sa devina realitate cat mai curand. Cand plasati obiectul undeva in incapere, e bine sa il programati mental cu un scop bine conturat.


Piramida de onixPiramida de cuart rozPiramida de piatra


AMPLASARE RECOMANDATA

Elementul FOC nu poate fi asezat chiar oriunde intr-un spatiu.

Pentru ca este un obiect triunghiular, PIRAMIDA reprezinta/inlocuieste elementul FOC in Feng-Shui, deci trebuie asezat in zonele unde elementul FOC este necesar/permis: sud, sud-vest, nord-vest, vest, nord-est, dar NU si in zonele in care elementul FOC trebuie evitat: sud-est, est.

Cel mai simplu de gasit e zona din mijlocul peretului opus intrarii in camera. Acest sector este guvernat de FOC, deci aici e cel mai bine sa asezati un simbol de foc.

Daca nu tineti cont de zonele Feng Shui, atunci acest obiect poate fi asezat la intrarea in firma sau la intrarea in casa, in cel mai inalt loc al incaperii, pe biroul sefului sau pe masa de lucru a persoanelor cu ambitii profesionale mari, in fata locului in care lucrati ca sa il vedeti permanent.