GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru PESTI


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA PESTILOR


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

A sta cuminte în banca ta e de preferat săptămâna aceasta! Ai nevoie de puțină liniște pentru a restabili echilibrul în viața ta. Stai pe margine, retrage-te în planul doi, nu te implica în evenimente care te-ar putea stersa. Chiar dacă unii nu înțeleg de ce taci și de ce nu faci nimic, tu consideri că e atitudinea cea mai potrivită pentru a înțelege lucrurile corect, de pe margine. Dacă ai fi direct implicat, nu ai putea înțelege clar situația.

Suspiciunile, temerile, grijile care te macină acum sunt un semnal de alarmă pe care intuiția ți-l transmite ca să nu te aventurezi, să nu exagerezi în nicio direcție, ci să aștepți cuminte, în banca ta, momentul cel mai bun pentru a acționa. Stând pe tușă, vei vedea mai ușor și hibele, și punctele forte.

Intervalul dintre 14-17 iunie trebuie tratat cu moderație și modestie în orice plan al vieții.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Nu lua eventualele vești triste ca pe un dezastru, pentru că nu sunt deloc așa. Da, poate pe moment suferi și ești dezamăgit, dar dacă nu ai trece, din când în când, și prin astfel de momente, cum ai învăța? Consideră acest hop minor ca pe încă o lecție utilă pentru viitorul tău, căci efectele sale se vor arăta în timp, nu acum, imediat.

Ai răbdare, lasă lucrurile să se sedimenteze pentru că, într-o zi, privind înapoi, vei înțelege că, fără acest mic bobârnac luat peste creștet, nu ai fi făcut schimbările necesare pentru a deveni mai bun și a lupta cu mai multă convingere pentru țelurile tale.

Poate acum pare un vis eșuat, o decepție care te aduce cu picioarele pe pământ, dar trebuie să recunoști că nu le știi tu pe toate. Încă înveți!Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu