GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Nici ție nu-ți vine a crede câte porți ți se închid în nas săptămâna aceasta, încât ai impresia că ești prins într-o buclă din care nu mai poți ieși. Dacă ceva minor merge prost luni, cam așa o vei ține mai apoi toată săptămâna. Norocul e că sunt lucruri minore, ca atare nu ar merita să le acorzi atâta importanță.

Tratează-le ca pe niște fleacuri care doar nu merg bine momentan, dar vei trece și peste ele. Poate e un semnal de alarmă că ar trebui să scoți din lista ta de preocupări o serie întreagă de nimicuri inutile, pentru că a le tot duce după tine, ar fi doar pierdere de timp. Spune pas la una, la două, și ai să vezi cum se eliberează lista!

Pe 10 deja vei observa că ai scăpat de o mulțime de lucruri banale care te-au stresat fără rost.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Simți că nu ai voie să faci nimic din ceea ce ai dori, dai piept peste tot doar cu limite și constrângeri care, evident, generează emoții negative în sufletul tău. Primești atâtea refuzuri încât te întrebi, în fond, ce ai voie să faci? Nu ai voie, e interzis, nu e momentul, legea nu permite, și tot așa, vei da piept cu o mulțime de uși trântite în nas pe care, deocamdată, nu ai cum să le deschizi.

Probabil există niște legi sau regulamente foarte severe mai presus de tine, care nu-ți permit să duci mai departe ce ai început, ca atare ori te supui, docil, pentru că așa cere legea, ori lași totul deoparte, o vreme, până vor fi întrunite, din nou, condițiile optime succesului.

Acum stai pe loc, pentru că nu ți se permite, legal vorbind, să continui, dar, cel puțin pe 16 august, senzația de blocaj va fi covârșitoare, dar și deprimantă.Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!