NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Ești invitat într-o călătorie. Ori una concretă, care te obligă să-ți faci repede bagajul și să pleci la drum, ori una metaforică, spre o zonă complet nouă care are multe de oferit.

Nu știi prea bine încotro mergi sau ce te așteaptă la destinație, dar accepți provocarea și te alături celui care te-a invitat să-l însoțești. În doi lucrurile vor evolua mult mai bine, vă completați unul pe altul, vă ajutați unul pe altul, astfel încât incursiunea prin noul spațiu abia descoperit să nu fie prea grea, ci doar un continuu motiv de uimire și descoperire de sine.

Nici nu știi ce idei bune ți se relevă pe parcursul acestei călătorii prin necunoscut, ca atare acceptă invitația fără să stai pe gânduri. Nu găsi scuze că nu ai timp, că ai altceva mai bun de făcut, pentru că a doua oară nu se va mai ivi ocazia.