GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

CENTURA DE SIGURANȚĂ. Ai încredere totală în cel care îți ține companie acum. Fie că e jumătatea ta, fie că e un colaborator de nădejde, te lași întru totul în mâinile sale, semn că ai deplină încredere în ceea ce poate face el pentru tine. Nu e dovadă de neputință din partea ta, cum că nu ai fi singur în stare să rezolvi problema, dar atâta timp cât cineva se află alături de tine și se oferă să te ajute, de ce să nu profiți de ocazie?

Ai multe de învățat și tu de la alții, cum și tu poți juca un rol cheie în treburile altuia, deci sprijinul reciproc e la cote maxime acum. Dai și primești, celălalt dă și primește și el, la rându-i, și din acest schimb de idei se nasc soluțiile optime.

Participi la un exercițiu de încredere, precum un acrobat la trapez care știe că cel din fața sa îl va prinde dacă se aruncă în gol. Când știi că cineva e alături de tine să te susțină la nevoie, parcă altfel merg lucrurile. Deci da, lasă-te ghidat, condus, sprijinit, sfătuit de cel care evoluează alături de tine, umăr la umăr, cu interese comune, pentru că știe ce spune, e de încredere și îți vrea binele. Dacă ai cea mai mică urmă de îndoială, oprește-te acum, înainte de a te arunca în gol!