GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fii cu tupeu, lasă modestia deoparte, laudă-te, bate-te cu pumnul în piept, la o adică, pentru că sunt momente când trebuie să-ți ții în frâu propriile slăbicuni și să afișezi o imafine de om puternic, o atitudine de învingător, de om plin de sine, care știe ce face.

Numai cu acest dram de curaj în plus poți reuși să-i dai deoparte pe cei fără valoare care vor face tot posibilul să iasă în frunte, dar valoarea ta va prima și nu-i va lăsa pe mediocri să ia ce e al tău. Ai ac de cojocul lor, nu-i lăsa să te domine, pentru că ei apelează la arme incorecte: la agresivitate verbală, la tupeu, la poziție, la niște aparente atuuri pe care tu nu le ai, dar pe care le poți contracara cu alte arme. Arma ta e mult mai puternică, folosește-te de ea cu încredere și preia conducerea!

NU lăsa conștiința să te oprească să faci unele lucruri doar pentru că ar conține, pe ici, pe colo, ceva incorect. Sunt momente când trebuie să încalci unele reguli, să treci dincolo de ”nu se cuvine să…” sau ”nu e voie să…” și să faci exact ce știi bine că nu te-ar lăsa conștiința să faci.

Desigur, în limitele legalității și bunei cuviințe, dar de data aceasta nu mai ții cont de interdicții, de limite, de reguli, și obții ceea ce dorești. Chiar dacă te va mustra un pic conștiința că nu ai ascultat-o, măcar ți-ai atins scopurile și… vei vedea tu după aceea cum o îmbunezi.