GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti


SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Nu prea îți ies lucrurile, săptămâna aceasta, eforturile tale nu duc la roadele scontate, ceea ce, evident, te deranjează și naște frustrări. Dacă vezi că nu evoluează nimic din ce ți-ai propus, ai tendința de a generaliza și a spune că ție nu ți-a ieșit niciodată nimic în viață, că nu ai nimic, că totul merge prost, dar nu exagera totuși! Dacă acum treci printr-un hop, nu înseamnă că toată viața ai stat blocat în aceeași zonă.

Inspiratie de sarbatori

Învață din piedicile care te țin pe loc și din mai micile sau mai marile insuccese, pentru că n-are rost să-l iei pe nu în brațe din cauza unei probleme actuale.

Cadouri pe alese!

Ești tentat să nu mai încerci nimic doar pentru că ceva nu iese din prima, dar tocmai în asta constă provocarea: de a trece peste supărarea inițială și a te motiva să-ți iasă mai bine, a doua oară. Poți, chiar dacă minunile nu se întâmplă din prima.