NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Nu alerga fără încetare, încrâncenat, concentrat doar pe ținta propusă, ci mai oferă-ți, din când în când, și câte o pauză.

Mai bine faci haz de piedicile care se mai ivesc pe parcurs, nu le pune la suflet, nu le privi ca pe niște nenorociri. Chiar dacă ceva nu iese așa cum ai dorit sau nu evoluează în ritmul sperat, nu-i nimic! Joacă-te un pic, chiar și cu problemele, pentru că, uneori, nici nu trebuie să ajungi atât de repede la ținta ta.

Nu ești un tren care rulează cu viteză maximă de la o gară la alta, ci mai oprești și prin câteva halte, dar fii sigur că în acele halte te așteaptă oameni veseli, motive de divertisment, bucurii, glume, jocuri, ciocolată.

Ai pierde din vedere o mulțime de motive de bucurie dacă ai privi doar prin ochelari de cal înainte, ca atare bucură-te că, uneori, ceva te oprește din graba ta. Primești un moment de respiro binevenit, care îți aduce aminte să zâmbești.