NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscop saptamanal ACVARIA


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Tu ești generos, bun, gata să sari în ajutorul celor care au nevoie de tine, dar de data aceasta dai peste oameni care nu știu nici să ceară ajutorul, sau, dacă îl cer, nu știu să-l primească. Poate ceea ce ai tu de oferit nu e chiar ceea ce ar avea ceilalți nevoie, ca atare nu insista să le oferi din prea plinul tău dacă ei nu vor să-l primească.

Unii sunt orgolioși și nu acceptă că sunt neputincioși sau nu știu ce să facă. Alții sunt prea disperați și nu văd nimic bun nici în cele mai eficiente sfaturi pe care le-ai putea oferi tu. Tu le spui ce știi din proprie experiență, dar nu te aștepta la prea multă atenție. Unii refuză ajutorul din diverse motive personale sau, chiar dacă tu crezi că le-ai putea fi cumva de folos, sfaturile tale chiar nu se potrivesc problemelor lor actuale și nu ar fi decât consum de resurse pentru tine.

Discerne mai atent cui, cât și ce trebuie să oferi din ceea ce poți tu face, pentru că îndrumările tale, deși prețioase, chiar nu se potrivesc în orice situație. Dacă o rețetă la tine a dat rezultate excelente, pe altul ori îl încurcă și mai tare, ori îl lasă rece. Mai bine îi lași și pe ei să-și rezolve problemele în felul lor, fără să insiști tu să le oferi ajutorul… cu forța.