NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Se prefigurează la orizont un eveniment căruia îi acorzi o importanță specială, dar mai e cale lungă până acolo. Te comporți ca un copil care citește o carte și dă deja la ultimele pagini ale cărții să vadă cum se termină povestea, curios de ce se va întâmpla. De aceea cauți cu înfrigurare tot felul de instrumente care ți-ar putea oferi indicii despre viitor. Citești horoscoape, mergi la astrolog, dai în cărți, citești în palmă sau în cafea… pentru că arzi de nerăbdare să afli cum se va termina totul.

Nu are rost să sari peste etape, oricât de curios ai fi, pentru că toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi până acolo au un rost. Dacă sari direct la ultimul capitol, te privezi de fapt de tot felul de lecții care s-ar putea adăuga la experiența ta de viață.

Nu încerca să le afli pe toate, chiar dacă ai la dispoziție vreun mijloc de a scruta (sau afla) viitorul, pentru că fiecare zi care te apropie de final are ceva de oferit. Bucură-te de călătoria cunoașterii!