NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 2-8 iulie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 2-8 iulie 2018

Îti dai seama, poate mai târziu decât ar fi trebuit, că ai luat cândva o decizie gresită si acum esti nevoit s-o repari din mers. Omul cât trăieste învată, si aceasta e si senzatia pe care o ai săptămâna aceasta. Că, de fapt eroarea respectivă a fost cel mai bun profesor pentru tine, pentru a nu mai gresi si altădată.

Învată deci din cele întâmplate, fără a le pune la suflet ca si cum ar fi un insucces, ci ca pe sansa ta de a deveni mai bun. Orice om de succes a avut la bază sute de încercări nereusite, iar tu poti descoperi acelasi lucru pe pielea ta acum.

Treci în revistă situatia, descoperi unde ai gresit, ia măsuri, repară totul, si treci mai departe cu încă un punct bifat pe lista ta de modificări necesare la tine însuti.