GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Visul tau se refera la iubire, la un anumit tip de iubire, una asa ca in basme, superioara, perfecta, inalta! Uneori visele chiar se implinesc iar tu ai putea vedea cu ochii tai ca acel gen de iubire pe care il credeai aproape imposibil, chiar poate aparea de unde nu te astepti.

Poate apare cineva in calea ta iar atractia e puternica din prima. Nici tie nu-ti vine a crede cat de bine se leaga relatia, cat de repede avanseaza, cat de frumos e totul, deci implica-te trup si suflet in ceea ce se naste sub ochii tai.

Daca visul tau se refera, de fapt, la repararea unei vechi relatii care ajunsese intr-un punct sensibil, ocupa-te serios de asta, pentru ca sansele unei impacari sunt maxime acum. Un vis de iubire se poate materializa, totul e sa crezi tu cu tarie in sansele de reusita!