GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Nu lua eventualele vești triste ca pe un dezastru, pentru că nu sunt deloc așa. Da, poate pe moment suferi și ești dezamăgit, dar dacă nu ai trece, din când în când, și prin astfel de momente, cum ai învăța? Consideră acest hop minor ca pe încă o lecție utilă pentru viitorul tău, căci efectele sale se vor arăta în timp, nu acum, imediat.

Ai răbdare, lasă lucrurile să se sedimenteze pentru că, într-o zi, privind înapoi, vei înțelege că, fără acest mic bobârnac luat peste creștet, nu ai fi făcut schimbările necesare pentru a deveni mai bun și a lupta cu mai multă convingere pentru țelurile tale.

Poate acum pare un vis eșuat, o decepție care te aduce cu picioarele pe pământ, dar trebuie să recunoști că nu le știi tu pe toate. Încă înveți!