NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Parcă toate merg de-a-ndoaselea, dar e doar o senzație greșită, pentru că nu condițiile îți sunt defavorabile, ci tu ești cel care spune NU la orice apare. Pentru că nu e chiar ușor să accepți ceea ce ți se  oferă, preferi să respingi soluțiile, să trântești ușa în nas șanselor bune, să te retragi în carapacea ta și să spui că ești un ghinionist, că ție oricum nu-ți iese nimic, dar nu cumva exagerezi?

Poate da, ceea ce ți se propune acum e o provocare cam mare pentru starea în care te afli și nu e deloc la îndemâna ta să spui da, dar dacă totuși ieși din zona de confort și te implici, oricât de dificil ar părea, vei vedea că totul începe să se așeze exact așa cum trebuie.

Ca atare, dacă ceva nu merge bine zilele acestea, nu ceilalți au ceva cu tine, nici nu te-a părăsit norocul, așa cum ai fi tentat să crezi, ci doar nu știi să profiți de ceea ce ți se oferă. Da, o fi greu, nu-ți dă nimeni pe tavă soluția, e nevoie și de un oarecare efort pentru a te folosi de ceea ce se ivește în calea ta, deci cel mai greu e să iei taurul de coarne și să spui cu tărie: da, accept provocarea.  Fie ce-o fi!